Elikagaigintzarako packaging-soluzioak eta enbalaje-produktuak Gipuzkoan

Enbalaje- eta elikagaigintza-produktuak

Egosketa (PP Esterilizazioa)

Hutsezko egosketarako, pasteurizaziorako edo esterilizaziorako diseinaturiko poltsak.

Hutsean ontziratutako produktua kozinatu daiteke (bapore-labe batean edo egosiz), edo prestatu ondoren produktua pasteurizatuz.

Kozinatu eta pasteurizatutako produktu baten iraupena 15, 30, 60 edo egun gehiagoan luza daiteke.

85º arteko egosketarako egokiak dira 90, 120, 150… mikrako poltsa estandarrak; tenperatura horretatik eta 121º arte, egosketetarako poltsa berezi hauek erabili beharko ditugu.

 

APLIKAZIOAK

  • Hutsezko egosketarako, pasteurizaziorako edota 121º baino gehiagoan esterilizatzeko
  • Jatetxeetarako nahiz aurrez prestaturiko jaki-lantegietarako

ABANTAILAK

  • Janarien zaporea hobetzen laguntzen dute (izan ere, ez baitira zukuak barreiatzen, eta itsatsita geratzen dira)
  • Produktuaren iraupena luzarazten du

 

NEURRIAK UNIT. KAXA BAKOITZEKO
150 x 200 esterilizazioa 1000
160 x 300 esterilizazioa 2000
200 x 300 esterilizazioa 1000
250 x 350 esterilizazioa 1000
300 x 400 esterilizazioa 1000
400 x 500 esterilizazioa 500
200 x 240 egosketa 1000
200 x 300 egosketa 1000
250 x 400 egosketa 1000
300 x 400 egosketa 1000
400 x 500 egosketa 500